De reisverhalen van Miles To To gaan door velen landen

The thrill of a new country

Ieder land zijn eigen schoonheid, met zijn eigen cultuur, eigen regels en unieke kenmerken van de inwoners. Geloof, wetgeving, cultuur en omgangsvormen stellen je improvisatievermogen op de proef. Een grensovergang is iedere keer een avontuur. Probeer het niet te doorgronden, maar onderga het met een grap en een lach. Zie de bureaucratie als een tempel vol schoonheid die je moet leren bewonderen. De route door de regels zijn de ongeschreven reisgidsen die je nergens kunt kopen. Wat je niet weet, kun je jezelf niet op voorbereiden. Je enige wapen is je positieve instelling en het vermogen om je aan te passen.

Enjoy the ride…

Landen reizen vol belevenis

Reisverhalen

Lees hoe de Lonely Planet Pakistan waardeert en reviews. Hotels, eetgelegenheden en bezienswaardigheden worden tot in detail beschreven.

Land Rover visiting the Blue Rock in desert Marocco

Land Rover

Reizen met een Land Rover Serie 3 maakt ieder ritje tot een avontuur. Je zintuigen worden maximaal aangesproken om te luisteren naar opduikende geluiden, het opsporen van brandlucht en met smaak de vloeistof proberen te identificeren die ergens ontdekt is.

De reisverhalen van Miles To To gaan door velen landen